رفتار و اخلاق

هوش هیجانی و رفتار پرخاشگرانه در کودکان

هوش هیجانی www.koudakaneha.ir

به وبلاگ کودکانه ها خوش آمدید

هوش هیجانی و رفتار پرخاشگرانه در کودکان 

هوش هیجانی و رفتار پرخاشگرانه کودکان : نقش میانجی گرانه مثبت و منفی بر عواطف فرزندان

هوش هیجانی یا (EI) ممکن است یک عامل محافظتی  مهم برای رفتار پرخاشگرانهباشد و مکانیسم های خاص دیگری ناشناخته باشد . بر اساس این مدل تهاجمی عمومی ، این مطالعه مقطعی با هدف بررسی اینکه آیا هوش هیجانی بر رفتار پرخاشگرانه از طریق نقش های میانجی عاطفه مثبت (PA) و عاطفه منفی (NA) تاثیر میگذارد یا خیر ؟

این مقاله نه تنها درک ما را از چگونگی ازتباط هوش هیجانی با رفتار پرخاشگرانه عمیق ترمی کند ، بلکه پیشنهادهای ارزشمندی را برای معلمان و والدین ارائه می دهد تا به طور موثرتری از رفتارهای پرخاشگرانه کودکان جلوگیری و مداخله کنند.

در عین حال ، تحقیقات اخیر در چین نشان ممی دهد حدود 38.6 درصد از دانش آموزان درمدرسه قلدری را تجربه کرده اند . قلدری نوع خاصی از رفتار پرخاشگرانه است و میتوان آن را زیر مجموعه رفتارپرخاشگرانه  طبقه بندی کرد 

پرخاشگری عمل یا تمایل به آسیب رساندن عمدی به شخص دیگر از جمله آسیب جمعی یا روانی است و معمولا شامل حالات روانی رنجش یا تمایل به آسیب رساندن به دیگران است.

تحقیقات قبلی رویدانش آموزان دبستانی نشان می دهد که از کلاس پنجم ، تجربیات عاطفی کودکان با ظهور خودآگاهی آنها تقویت میشود در عین حال ،پرخاشگری دوران کودکی می تواند به طور قابل توجهی پرخاشگری نوجوان یا حتی پرخاشگری پزرگسالی را پیشبینی کند.

با توجه به اهمیت رفتار پرخاشگرانه در رشد انسان ، شناخت علل پرخاشگری و تدوین برنامه های مداخله ای برای پیشگیری و مداخله رفتار پرخاشگرانه در کودمان ضروری است

نقش واسطه ای عاطفه مثبت

  • عاطفه مثبت با ارضای نیازها که معمولا با تجربیات خوشایند همراه است ، ارتباط دارد و می تواند درگیری و سرزندگی فرد را در فعالیت های روزانه بهبود بخشند.
  • میانجی عاطفه مثبت را به برخی از عناصر کلی مانند (شادی ، علاقه ، رضایت ، غرور و عشق ) تقسیم کرد
  • عوامل شخصی ممکن است بر وضعیت عاطفی تاثیر بگذارد به طور خاص ، سطوح بالای EI ممکن است تجربه PA را ارتقا دهد ، که می تواند رفتار پرخاشگرانه را کاهش دهد.

ممنون که با وبلاک کودکانه ها همراه بودید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *